- Reklama -euro
- Reklama -svět ženy

Několik tipů, jak překonat strach z odmítnutí od žen

Date:

Share post:

Bojíte se odmítnutí žen tolik, že je radši ani neoslovujete? A chcete to změnit? Podívejte se na několik tipů, jak změnit své nastavení, překonat strach a konečně u žen uspět.

Je odmítnutí opravdu tak důležité?

Je to především o tom, jak k celé věci přistupujete. Pokud ze všeho budete dělat drama, pravděpodobně to drama bude. Ale co zkusit změnit svůj přístup k věci?

  • Změňte způsob, jakým cítíte, že jste odmítnuti tím, že pochopíte, že ženy, které vás odmítají, vám nerozumí, mohou mít jen špatný den nebo jsou již romanticky zapletené s někým jiným. Jinými slovy, nemusíte si to brát osobně.

Co je horší, než odmítnutí?

Možnost, že byste mohli promeškat skvělou příležitost promluvit si se ženou nebo s ní chodit, je děsivější než vyhlídka na odmítnutí. Není nic horšího, než si uvědomit, jak odlišný by váš život mohl být, kdybyste chodili ven a mluvili se ženami častěji nebo dříve.

  • Představte si svůj život jako rozvětvenou cestu. V jednom okamžiku svého života jste se rozhodli mluvit s určitou ženou, pak jste se zamilovali, oženili se, měli děti a žili šťastně až do smrti. V druhém scénáři jste strávili svůj život strachem z mluvení se ženami a zbytek dní jste strávili o samotě. Kterému byste dali přednost?

Tip: Stydíte se na seznamování v reálném životě, ale zároveň si chcete užít trochu zábavy? Přesně pro vás je zde erotická linka! Vy si tak můžete nezávazně popovídat s ženami o vašich touhách a představách a užít si sex po telefonu s někým, koho neznáte a nemusíte překonávat bariéru strachu.

Neberte vše tak osobně

V první řadě mějte na paměti, že nejde o život. odmítnutí není ostuda, ani žádná velká životní tragédie, prostě to zkusíte jindy, ne?

  • Neberte si odmítnutí osobně. Uvědomte si, že odmítnutí souvisí s chybami a pocity toho druhého, ne s vašimi.
  • Je v pořádku cítit se zklamaný, když jste byli odmítnuti, ale neprožívejte to tolik.

Naučte se tomu zasmát

Najít na svém odmítnutí něco vtipného může být těžké, ale je to účinný způsob, jak to překonat. Když se smějete a usmíváte, uvolňujete endorfiny, přírodní léky proti bolesti, které zmírňují stres a cítíme se dobře. Poté, co vás odmítnou, zkuste na dané situaci najít alespoň jednu vtipnou věc.

- Reklama -PR články

Další články autora

Proč je Otava ideální řekou pro začínající vodáky

Řeka Otava je správnou volbu pro každého, kdo se chce pustit do svého prvního pořádného dobrodružství na vodě....

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří v souvislosti se širokým spektrem jejich pozitivních účinků. Které...

Jak chytré hodinky mění sportovní trénink pro muže

Revoluce ve fitness: Chytré hodinky jako osobní trenéři Když jsem poprvé obdržel své chytré hodinky, byl jsem skeptický. Mohou...

Dress code na zahradní párty, jak přijdou vaši hosté na večírek oblečeni?

Na oslavě můžete kromě mnoha jiných požadavků stanovit i konkrétní dress code. Jaké to má výhody? Proč volit na...